Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Πληροφορίες για την EPsilon Art Gallery





EPsilon Art Gallery


Η Ζωγραφική κατέχει εξέχουσα θέση στο ετήσιο εικαστικό πρόγραμμα της EPsilon Art Gallery η οποία προβάλλει κυρίως το έργο γνωστών Ελλήνων και ξένων δημιουργών.

Παράλληλα όμως θεωρείται σημαντική και η ανάδειξη, προβολή και διάδοση του έργου νέων καλλιτεχνών, στους οποίους δίδεται χώρος να εκθέσουν ατομικά ή ομαδικά ανάλογα με το εικαστικό τους επίπεδο.

Παράλληλα η ΕPsilon Art Gallery μετά την μεγάλη επιτυχία των εκθέσεων που οργάνωσε τα τελευταία χρόνια συνεχίζει τις εικαστικές δράσεις με μια σειρά εκθέσεων εντός και εκτός της EPsilon Art Gallery.

Οι συνεργάτες της EPsilon Art Gallery είναι:
1) ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΥΤΑΡΑΣ ζωγράφος, με διεθνή καταξίωση και καθηγητής της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ), 2) ΧΡ. ΜΠΟΤΣΟΓΛΟΥ ζωγράφος- καθηγητής ζωγραφικής στην Α.Σ.Κ.Τ. Αθήνας και πρ. Πρύτανης της Σχολής, 3) ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΙΑΡΑΣ ζωγράφος-γλύπτης, διεθνή καταξίωση, 4) ANΔΡΕΑΣ ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, Ζωγράφος και Ομότιμος Καθηγητής της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΤEI Αθήνας, 5) ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΕΑΣ, ομότιμος καθηγητής της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, 6) ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΣΙΑΝΟΣ-ζωγράφος και 7) Γιώργος Σταθόπουλος-ζωγράφος.



Στόχος της να τονώσει το ενδιαφέρον του κόσμου για αυτό το κομμάτι του πολιτισμού.

EPsilon Art Gallery
Παναγίας Γιάτρισσας 12, Λουτράκι 20300, Τηλ/fax: 27440 63895, κινητό:/ 6977878481
mail: epsilonartgallery@hotmail.com , www.epsilonartgallery.blogspot.com