Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

Η Τέχνη Ταξιδεύει, Ομαδική Έκθεση Ζωγραφικής, Σαντορίνη 2017

H ΕPsilon Art Gallery και η αίθουσα Τέχνης Aqua συνδιοργανώνουν την Ομαδική Έκθεση Ζωγραφικής
« Η Τέχνη Ταξιδεύει…», στην Σαντορίνη.

Στην έκθεση που επιμελείται η ζωγράφος Εύη Παντελέων, ιδιοκτήτρια της EPsilon Art Gallery και θα διαρκέσει από 6 Ιουλίου έως 30 Αυγούστου 2017, συμμετέχουν 24 καλλιτέχνες με έργα τα οποία έχουν διαφορετικές τεχνοτροπίες και ύφος ανά καλλιτέχνη και τα περισσότερα απ΄ αυτά δημιουργήθηκαν ειδικά για την παρουσίαση αυτή.

Συμμετέχουν οι:
1. Ανδρέας Γαβριλιάδης, 2. Μαρία Παπαλεξίου, 3. Κική Στούμπου, 4. Heike Kummer , 5. Εύη Παντελέων,
6. Βασίλης Γκούμας, 7. Κατερίνα Κεράτσα, 8. Ελένη Δινοπούλου, 9. Ιωάννα Καραντζή, 10. Κέλλυ Μοίρα, 11. Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, 12. Ιωάννης Τσούμας, 13. Ανάργυρος Μαριόλης, 14. Εύη Κυρμακίδου, 15. Χρήστος Αλατσάκης, 16. Ειρήνη Μονομάτου, 17. Γιώτα Καρβουνιάρη, 18. Έλλη Χούσου, 19. Κατερίνα Κατσιφαράκη, 20. Ειρήνη Δουκάκη, 21. Ντιάνα Νασσιοπούλου, 22. Φώτης Παναγιωτόπουλος, 23. Χριστίνα Βλαχάκη, 24. Ελένη Τσιλιλή

Σκοπός μας, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, είναι η ΤΕΧΝΗ να δείξει ένα διαφορετικό, αισιόδοξο προφίλ και ταυτόχρονα να δοθεί στους καλλιτέχνες η δυνατότητα τόσο για νέους ορίζοντες όσο και για διάλογο με το κοινό ώστε να συμβάλλουν στην αναβάθμιση της Τέχνης και του Πολιτισμού, σε όλο το εύρος της έκφρασής του.

.........................

EPsilon Art Gallery, Loutraki


Η Aqua Vista Hotels συστήνει την Aqua Gallery


Με στόχο την προβολή του ελληνικού πολιτισμού σε κάθε του έκφανση η Aqua Vista Hotels φέτος συστήνει έναν ολοκληρωμένο χώρο Τέχνης που αποσκοπεί στην ανάδειξη Ελλήνων καλλιτεχνών και του έργου τους. Ανοιχτή όλο το εικοσιτετράωρο, ακολουθώντας τη λογική των ξενοδοχείων, η Aqua Gallery δεν θα μπορούσε παρά να φιλοξενείται στο Art Hotel, ένα ξενοδοχείο αφιερωμένο στις τέχνες όπως άλλωστε μαρτυρά και το όνομά του.
Το Art Hotel αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της Τέχνης, οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους περιτριγυρισμένοι από σημαντικά έργα σε ένα περιβάλλον όπου οι συζητήσεις γύρω από τα καλλιτεχνικά δρώμενα κυριαρχούν. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου όπου στεγάζεται η Aqua Gallery θα παρουσιαστούν τη φετινή σεζόν τρεις ομαδικές εικαστικές εκθέσεις με την πρώτη να εγκαινιάζεται την Κυριακή 7 Μαΐου, στις 19.00.
Τον Ιούνιο του 2017 η Aqua Gallery συνδιοργανώνει με την ΕPsilon Art Gallery την ομαδική έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Η Τέχνη Ταξιδεύει…», την οποία επιμελείται η ζωγράφος Εύη Παντελέων. Έργα 24 Ελλήνων ζωγράφων, τα περισσότερα από τα οποία δημιουργήθηκαν για τη συγκεκριμένη έκθεση παρουσιάζονται στο κοινό αναδεικνύοντας τις θετικές προεκτάσεις της Τέχνης για τη ζωή όλων μας. Διαφορετικές τεχνοτροπίες και καλλιτεχνικά ύφη συναντώνται σε μια γιορτή για τη ζωγραφική σηματοδοτώντας την αρχή του καλοκαιριού.
Οι εκθέσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της πλατφόρμας εικαστικών δράσεων #Restart που ενοποιεί χώρους πολιτισμού της Αθήνας και των ελληνικών νησιών και την οποία συντονίζει η γλύπτρια και Art Manager της Aqua Vista Hotels Κέλλυ Αθανασιάδου.
Με αφορμή τη νέα δράση του Oμίλου, η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels δήλωσε σχετικά: «Αναζητώντας κάθε φορά αυτό που θα κάνει ένα ξενοδοχείο να ξεχωρίζει, η Τέχνη δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί το επόμενο βήμα της Aqua Vista Hotels. Η Aqua Gallery, που ξεκινά φέτος τη λειτουργία της φιλοξενώντας τρεις εκθέσεις σημαντικού καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος, αποτελεί το νέο εγχείρημα του Ομίλου που μετά την τέχνη της φιλοξενίας διεισδύει στις Καλές Τέχνες με στόχο πάντα τη δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας διαμονής για τους επισκέπτες των ξενοδοχείων της».
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου